Stugbyn

Stugbyn

Bo i vår stugby

En konferens kan bli ett roligt äventyr där hela gruppen får chans att lära känna varandra på ett nytt sätt, i nya miljöer. Övernattning i samband med er konferens hos oss på Ring Knutstorp är möjlig i våra toppmoderna stugor som ligger alldeles intill körbanan. Stugbyn består av 14 stugor där var och en har kapacitet att hysa 4 personer. Stugorna är 16 kvadratmeter stora och har en liten uteplats på 7 kvadratmeter. Här finns också parkeringsmöjlighet.

Alla bekvämligheter

Alla stugor värms lätt och snabbt upp och är utrustade med sängar, täcken, kuddar, bord, stolar, ett litet kök med kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare samt allt som behövs för fyra personer. Sängkläder finns inte och bör tas med. Stugorna har inga egna toaletter men det finns ett fräscht servicehus med duschutrymmen och toaletter i direkt anslutning till stugorna. Städning av stugorna sköter man själv. När konferensaktiviteterna är slut för dagen är det jättemysigt att spendera lite kvalitetstid med sina kollegor/vänner i stugorna, eller kanske dra sig tillbaka för en stunds vila i lugn och ro.

Annat boende

Vill man inte bo i en stuga hos oss på Ring Knutstorp, eller om de skulle vara fullbokade för den period ni intresserar er för, så finns det andra trevliga alternativ. Vi ställer gärna upp med att informera om dessa och svara på eventuella frågor, det är bara att ringa eller e-maila oss. Det finns såväl vandrarhem som hotell och campingplatser som man kan hysas in på under besöket hos oss, helt beroende på vilka preferenser ni har.

Välkommen!

Ska du arrangera en konferens i Skåne? Välkommen med din grupp till en oförglömlig dag på Ring Knutstorp där konferensen får en inspirerande rallytouch.


© 2017 Konferensskåne.eu. Alla rättigheter förbehållna.