Restaurang och kafe

Restaurang och kafe

STOP

Restaurangen, som du hittar vid slutet av raksträckan på Ring Knutstorp legendariska körbana, heter – passande nog – STOP. Det är ju bromsen man ska trampa på när man kommer till slutet av en raksträcka. Andas in och ta sikte på nytt mål. Ät något gott. STOP är en kombinerad restaurang- och kaféverksamhet, här kan man lika väl bara avnjuta en kopp kaffe som äta en fullfjädrad trerätters middag. I restaurangen arbetar passionerade kockar och trevlig serveringspersonal som går all in när det gäller att skapa trevliga menyer och smaskiga maträtter. I restaurangen får upp till 200 personer plats, men vi serverar givetvis all mat till de lokaler som tillhör Ring Knutstorp. Det är till exempel populärt att få kaffe och tilltugg serverat direkt i konferenslokalerna.

Tala med oss

Vi har stor erfarenhet av att organisera matservering till företagsgrupper och har gott om egna idéer om du behöver hjälp. Med det sagt är alla era eventuella idéer också hjärtligt välkomna. Vi är ett flexibelt företag som anpassar tjänster efter kundernas önskemål, och vi tycker att det är väldigt roligt att vara med när oförglömliga händelser äger rum.

Uteservering

Under sköna vår- och sommardagar är vår uteservering mycket uppskattad. Här kan man avnjuta en stärkande kopp kaffe och samtidigt ladda D-vitamin med körbanan som vy. Det är kombinationen av intryck som gör upplevelsen och detta är något utöver det vanliga, något som stimulerar sinnena och inspirerar. Vi ser fram emot att få välkomna er till vår restaurang här på Ring Knutstorp, oavsett om du kommer helt ensam eller som deltagare i en konferens.

Välkommen!

Ska du arrangera en konferens i Skåne? Välkommen med din grupp till en oförglömlig dag på Ring Knutstorp där konferensen får en inspirerande rallytouch.


© 2017 Konferensskåne.eu. Alla rättigheter förbehållna.