Evenemang

Evenemang

Inte bara konferenser

Även om våra konferenser är väldigt populära, och vi hela tiden får höra kunders glada kommentarer om hur lyckat det blev när de höll sin konferens hos oss, så ska det nämnas att alla tänkbara evenemang faktiskt kan arrangeras här. Ring Knutstorp har alla de perfekta kvaliteterna för att skapa minnesvärda tillfällen, om det så handlar om en möhippa, en mässa, en sextioårsfest eller – varför inte – ett bröllop!

Erfarenhet och flexibilitet

Vi som arbetar på Ring Knutstorp har gott om erfarenhet av att arrangera olika typer av evenemang och vi skräddarsyr er upplevelse efter era önskemål. Vi är flexibla och mycket serviceinriktade, när du kommer till oss så är det din grupp som har vår fulla uppmärksamhet. Alla särskilda tankar och idéer som du kan tänkas ha kring det evenemang du vill arrangera hos oss är välkomna. Vi kommer också gärna med idéer om du önskar. Vi har arrangerat många konferenser och evenemang och har en del ess i rockärmen.

Massor av möjligheter

Vi kan förstås inte ta åt oss all ära för hur lyckat det alltid blir här hos oss, mycket ger sig själv när man har en fin anläggning i så vackra omgivningar som vi på Ring Knutstorp har. Söderåsen bjuder på Skånes kanske vackraste natur och den som vill utforska området utanför körbanan kan få all assistans den behöver från oss. Vi har mycket god kännedom av området och vet vad mer som erbjuds i närheten.

Varmt välkommen!

Välkommen!

Ska du arrangera en konferens i Skåne? Välkommen med din grupp till en oförglömlig dag på Ring Knutstorp där konferensen får en inspirerande rallytouch.


© 2017 Konferensskåne.eu. Alla rättigheter förbehållna.